Log in

I forgot my password

Affiliates

Onderhandelingen

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Onderhandelingen Empty Onderhandelingen

Post  Fye on Wed Sep 17, 2014 6:27 am

Zoals jullie misschien al gezien hebben, hebben we deze verkiezingen een kleine overwinning op EEN gemaakt. Om precies te zijn is de uitslag als volgt:

1. "Hollands Alternatief" (HA! ) : 50.5%
2. "Eendracht" (EEN) : 49.5%

En dat maakt de bezetting voor het komende termijn als volgt:

1 : Fye (HA! )
2 : Carnius (HA! )
3 : Elwine (HA! )
4 : Isebella (HA! )
5 : Guy.fawkes (HA! )
6 : Steenhart (HA! )
7 : Chris_von_antwerp (EEN)
8 : Niekhzm (EEN)
9 : Muldir (EEN)
10 : Mestdaghje (EEN)
11 : Louwrens (EEN)
12 : Kosygin (EEN)
Helaas geen 7 zetels al hoopte ik daar erg op, maar ik denk dat het nog steeds een erg mooi resultaat is. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar harde werk.

In ieder geval gaan vandaag de onderhandelingen beginnen en ik heb met Chris afgesproken dat we het hetzelfde aan gaan pakken als vorige keer. Geen inhoudelijke toevoegingen of op-/aanmerkingen in de Raadzaal zelf dus, maar alles wat je op te merken hebt hier aangeven zodat ik het mee kan nemen in de onderhandelingen.

In ieder geval wil ik iedereen vragen om zo actief mogelijk mee te kijken bij de onderhandelingen en hier zoveel mogelijk bij te dragen. Ik ga zo meteen de onderhandelingen starten en tegen 10 zal Chris er ook zijn dus dan kan het los.


Ik denk dat, als ik alle wensen en op-en aanmerkingen tot nu toe meeneem, het volgende streven het beste is:

Graaf Fye

Woordvoerder Isebella
MvCO&R Guy.Fawkes
Algemeen Raadslid Kosygin

Minister van Handel Elwine
Mijnopzichter Muldir
Baljuw Niekhzm

Rechter Chris_von_Antwerp
Schout Steenhart
Openbaar Aanklager Carnius

Kapitein Mestdaghje
Sergeant Louwrens

Ik heb Carnius in overleg met hem op Openbaar Aanklager gezet, dit omdat daar het afgelopen termijn een en ander verkeerd is gegaan en ik het belangrijk vind dat het op dat vlak rustig is dit termijn. Niets tegen Isebella overigens, die haar werk ongetwijfeld ook heel goed doet maar ik heb verschillende mensen om advies gevraagd en ik denk dat de samenwerking met de Griffier het beste uitpakt als Carnius als Openbaar Aanklager zit.
Natuurlijk moest ik dan wel vanalles gaan verschuiven, maar ik heb nog steeds geprobeerd om zoveel mogelijk aan ieders wensen te voldoen. De enige bij wie hier niet aan zijn wensen wordt voldaan is Steenhart en ik hoop eigenlijk dat hij een functie als Schout ook zou willen, zo niet dan zal ik natuurlijk weer een andere opzet maken.

Wat betreft de verdeling die ik voor EEN kies: Kosygin op Algemeen Raadslid; het mag duidelijk zijn dat de samenwerking met Kosygin niet bepaald soepel is verlopen afgelopen termijn en gezien hij heeft aangegeven dat hij erg teleurgesteld is in mij als Gravin kan hij misschien ook maar beter zo min mogelijk voor me hoeven werken. Dan Niek op Baljuw, gezien we niet alle economische functies kunnen en moeten willen hebben en Niek er daar toch waarschijnlijk graag een van zou willen hebben. Dan Chris weer op Rechter, en als laatste Mestdaghje en Louwrens in de militaire sector.

Goed, als er nog op of aanmerkingen zijn hoor ik het graag. Dan ga ik nu de onderhandelingen openen.

Fye

Posts : 268
Join date : 2014-07-05

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Steenhart on Wed Sep 17, 2014 8:57 am

Allereest een mooie uitlsag. We zijn gestegen t.o.v. vorige termijn wat mij opzich wel een goed teken lijkt.
Persoonlijk lijkt de functie van schout mij niet echt interessant. In dat geval zou ik liever voor Algemeen raadslid gaan
waarbij ik me dan meer kan bezig houden met raadszaken.
Steenhart
Steenhart

Posts : 30
Join date : 2014-07-27

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Wed Sep 17, 2014 10:16 am

Geen 7 zetels is erg jammer. EEN wil nu de gravenzetel opeisen en nooit dat ik chris als graaf ga steunen. Als ik überhaupt kijk naar de lijst van EEN is er niemand van hun partij die ik als graaf wil zien. Chris en Niek hebben in het verleden hun onkunde al gedemonstreerd, Muldir heeft afgelopen termijn misschien 5 keer iets gepost (hoewel ik moet zeggen dat hij wel de mijnen netjes bij hield), Mestdagje lijkt mij ook niet de meest geschikte, Louwrens was afgelopen termijn ook niet de meest aanwezige persoon in de raadszaal en Kosygin, wel dat verliep afgelopen termijn ook niet erg soepel en hij was ook de helft van het termijn nauwelijks aanwezig binnen de raadszaal.
De argumenten waarmee Chris de gravenzetel wil opeisen zijn allemaal non sequitur en bestaan enkel uit klachten over de paar dingen die afgelopen termijn niet lekker liepen zonder dat hij naar zijn eigen in het verleden gemaakte fouten kijkt. Hij geeft geen enkele reden waarom hij het deze termijn beter zou doen dan in zijn vorige termijnen en hij heeft al verschillende keren laten zien dat hij simpelweg ongeschikt is als graaf. Als ik iemand van EEN als graaf moet kiezen, dan nog liever Muldir. Die laat zich misschien weinig zien in de raadszaal, maar de noodzakelijke dingen als positiewisselingen doet hij wel en dan bemoeit hij zich er verder niet meer mee.

Lang verhaal kort, als wij de gravenzetel niet krijgen zal EEN toch echt met betere argumenten moeten komen.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Alyssa Connor on Wed Sep 17, 2014 11:08 am

Als Chris of Niekhzm graaf zouden worden dan zal het protest best groot kunnen worden. Kijk immers naar dat topic over hun zogezegde betrokkenheid bij zaken als Laurenz en Rivosk hun greep in de staatskas.

Louwrens op sergeant, gaat dat wel goed gaan gezien afgelopen zondag er weer geen geld over was gemaakt naar de schout?
Alyssa Connor
Alyssa Connor

Posts : 155
Join date : 2014-07-08

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Wed Sep 17, 2014 11:31 am

Of Louwrens als sergeant goed gaat durf ik niet te zeggen, maar ik denk wel dat we hem daar een kans kunnen geven. Als het daar fout gaat dan kan het in ieder geval vrij simpel via de baljuw opgelost worden.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Fye on Wed Sep 17, 2014 11:33 am

Ik denk ook dat het protest groot zal zijn als Chris of Niek Graaf wordt en ik ben dan ook zeker niet van plan toe te geven.

Chris denkt slim te zijn door vooraf te hebben afgesproken dat niemand van EEN mij zal erkennen als ik Graaf zou worden en ik stel voor dat wij dan maar precies hetzelfde doen. Als hij ons op deze manier buiten spel wil zetten, zetten wij hem buiten spel en maken wij eenzelfde afspraak. Dus bij deze, kan ik op iedereen rekenen als ik zeg dat geen van ons Chris als Graaf zal steunen?

Het enige argument dat Chris overigens heeft waarom ik geen Gravin zou kunnen zijn is omdat ik in het afgelopen termijn minder actief ben geweest omdat ik noodgedwongen moest verhuizen en sindsdien geen vaste internetverbinding heb gehad. Dat lijkt mij in ieder geval geen goede reden om de functie van Graaf aan EEN te geven, iedereen kan wel eens een tegenzitter hebben en ik denk dat ik prima actief ben geweest gezien de omstandigheden.

Louwrens op sergeant was trouwens onder goede afspraken natuurlijk, maar EEN heeft zelf Mestdaghje naar voren geschoven voor sergeant en Louwrens voor Kapitein dus ik denk dat dat ook prima opgelost is nu.

Dit is wat zij willen in ieder geval:

Christiaan - Graaf
Niekhzm - Mijnopzichter
Muldir - MvH
Mestdaghje - Sergeant
Louwrens - Kapitein
Kosygin - Schout

Fye

Posts : 268
Join date : 2014-07-05

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Alyssa Connor on Wed Sep 17, 2014 11:54 am

Ik denk niet dat het volk gemerkt heeft dat jij verhuisd bent en geen vast internet had. Je was er gewoon steeds en soms eens een dagje later gereageerd, daar kan men weinig van zeggen. Chris is al veel erger afwezig geweest in het reageren. Ook dit termijn kan ik niet zeggen dat hij er veel was als je de zaken bekijkt in de openbare zaal en hoe traag hij is bij rechtszaken. Ook nu blijven beklaagden alle tijd van de wereld krijgen om hun verdediging te doen, zie nu zaak tegen Maurits..

Wel vrees ik ervoor dat als hun dit nu al bespreken op zo'n manier ze wel eens een smerig spelletje gaan spelen wat ze in het verleden ook hebben gedaan. Ik zal straks eens opzoeken wie toen graaf is geworden maar ik dacht dat Petrus het toen geflikt had met Mathildis. De zetelverdeling was toen ook 6-6, en toen had 1 iemand niet gestemd omdat deze dacht dat de bespreking nog liep en daardoor werd Petrus gewoon graaf en was Mathildis aan de kant gezet.

De kans is groot dat ze hier opnieuw op gaan hopen. Als 1 iemand van onze partij vergeet je als gravin te erkennen zal hetzelfde gebeuren.

Kosygin op schout zou wederom een heel slechte zet zijn van EEN. Hij is immers te vaak in zijn raadstermijnen afwezig geweest en schout is een functie waarbij men er dagelijks MOET zijn.

Muldir heb ik mijn twijfels voor MvH simpelweg omdat hij bijna nergens wat zegt, dat kan problemen geven bij de bm's.
Alyssa Connor
Alyssa Connor

Posts : 155
Join date : 2014-07-08

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Wed Sep 17, 2014 12:20 pm

Fye wrote:Dus bij deze, kan ik op iedereen rekenen als ik zeg dat geen van ons Chris als Graaf zal steunen?
Laat ik het zo zeggen, als Chris graaf zou worden dan weet ik in ieder geval één persoon binnen de raad die geen trouw gaat zweren. ^_^
Alyssa Connor wrote:Ik denk niet dat het volk gemerkt heeft dat jij verhuisd bent en geen vast internet had. Je was er gewoon steeds en soms eens een dagje later gereageerd, daar kan men weinig van zeggen. Chris is al veel erger afwezig geweest in het reageren. Ook dit termijn kan ik niet zeggen dat hij er veel was als je de zaken bekijkt in de openbare zaal en hoe traag hij is bij rechtszaken. Ook nu blijven beklaagden alle tijd van de wereld krijgen om hun verdediging te doen, zie nu zaak tegen Maurits..
Mijn gedacht exact.

Wel vrees ik ervoor dat als hun dit nu al bespreken op zo'n manier ze wel eens een smerig spelletje gaan spelen wat ze in het verleden ook hebben gedaan. Ik zal straks eens opzoeken wie toen graaf is geworden maar ik dacht dat Petrus het toen geflikt had met Mathildis. De zetelverdeling was toen ook 6-6, en toen had 1 iemand niet gestemd omdat deze dacht dat de bespreking nog liep en daardoor werd Petrus gewoon graaf en was Mathildis aan de kant gezet.

De kans is groot dat ze hier opnieuw op gaan hopen. Als 1 iemand van onze partij vergeet je als gravin te erkennen zal hetzelfde gebeuren.
Dan is het essentieel dat wij allemaal stemmen.

Dan over hun lijstje:
Christiaan - Graaf
Niekhzm - Mijnopzichter
Muldir - MvH
Mestdaghje - Sergeant
Louwrens - Kapitein
Kosygin - Schout
Chris als graaf ga ik niet eens aandacht meer aan besteden hier.
Niek als MO heb ik geen problemen mee.
Muldir als MvH zie ik hetzelfde probleem als Alyssa. Ik heb het idee dat hij bar weinig op het forum is en dat werkt niet als MvH.
Mestdaghje als sergeant zie ik geen problemen mee. De functie kan sowieso nauwelijks slechter vervuld worden dan afgelopen periode.
Louwrens als kapitein vind ik ook prima.
Kosygin als schout zie ik ook een groot probleem in. Allereerst liep hij de hele vorige termijn te klagen dat de samenwerking op het KvdH niet goed liep en nu wil hij desondanks toch weer een functie waarvoor hij op het bureau van de OA daar moet zijn? Daarnaast maakt Alyssa nog een goed punt dat hij vaak niet bepaald aanwezig is. Met Kosygin als schout verwacht ik dat de veiligheid er niet bepaald op vooruit gaat.

Persoonlijk zou ik liever zoiets zien:
Chris: Rechter/OA/schout (laat hem zelf maar kiezen, de andere twee functies gaan naar ons toe)
Niek: MvH
Muldir: MO
Mestdaghje: Sergeant
Louwrens: Kapitein
Kosygin: Geen idee, iets wat geen dagelijkse aanwezigheid vereist, Algemeen Raadslid ofzo?
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Wed Sep 17, 2014 1:46 pm

Om een update te geven aan iedereen die niet in de raad kan: Chris weigert vooralsnog nog steeds om de gravenzetel op te geven.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Fye on Wed Sep 17, 2014 2:07 pm

Ik ben het daar ver mee eens, alleen wil ik nog steeds dit termijn liever de functie van MvH hebben dan van Baljuw. Over Openbare Aanklager valt ook niet te praten, die functie is het afgelopen termijn genoeg door het slijk gehaald dus deze keer gaat hij naar onze partij zodat we ze eens kunnen laten zien hoe het wel moet. Wat Kosygin betreft denk ik nog steeds hetzelfde, als hij zo teleurgesteld is in mij mag hij mooi Algemeen Raadslid gaan zitten zijn, anders had ik misschien nog wel hebben willen overwegen hem een kans te geven als Schout.Het mag dan misschien zo zijn geweest dat hij afgelopen termijn niet altijd even actief is geweest maar hij had gewoon een goede reden, net als dat mijn problemen niet te voorzien waren, waren zijn omstandigheden ook niet te voorzien. Niet dat ik na het afgelopen termijn heel overtuigd ben van zijn kwaliteiten hiervoor, maar we zullen toch de lijst moeten vullen.

Ik ben voor het volgende lijstje inmiddels:


Graaf Fye

Woordvoerder Isebella
MvCO&R Guy
Algemeen Raadslid Kosygin

MvH Elwine
MO Steenhart
Baljuw Muldir

Rechter Chris
Schout Niekhzm
OA Carnius

Kapitein Louwrens
Sergeant Mestdaghje

Ik geef liever de functie van Schout niet af na het harde werk van Zomolz, maar Niek is in ieder geval actief genoeg om te zorgen dat alles IG gebeurd en ik ga er van uit dat hij de schutterij etc. nu wel draaiende houdt. Eventueel kunnen we daar ook nog wel vanuit de Raad makkelijk een oogje in het zeil houden, als ik Gravin word kan ik daar immers zo vaak kijken als ik wil.

Chris weigert inderdaad nog steeds en wij doen dat ook gewoon. Wie overigens de argumenten wil weten waarom Chris Graaf moet worden; die kun je in het archief in de vorige onderhandelingen vinden, daar blijft hij immers maar naar verwijzen als ik hem vraag waarom EEN hem als Graaf wil,

Fye

Posts : 268
Join date : 2014-07-05

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Alyssa Connor on Wed Sep 17, 2014 2:14 pm

Niekhzm en schout is ook niet altijd een goede combinatie, het ig kan hij wel maar het is de rest waar hij nogal in faalt.
Hij is voor een reden meermaals uit de schutterij gezet in het verleden, maar als het niet anders kan dan maar dat er zijn er meer die hem deels kunnen controleren.
Alyssa Connor
Alyssa Connor

Posts : 155
Join date : 2014-07-08

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Wed Sep 17, 2014 2:45 pm

Chris heeft het bij mij nu helemaal verpest. Ik zal even citeren wat hij zojuist tijdens de onderhandelingen zei:

Wat u echter zegt over buiten het plein, dat klopt. Ik wil zeker niet ontkennen dat er voornamelijk dankzij Raadslid Carnius leugens en roddels zijn verspreid buiten het Plein, met name in de stad Haarlem, en dat daardoor inderdaad meerdere mensen uitspraken gedaan hebben die vraagtekens stelden bij wat er volgens hun, en dus eigenlijk volgens Carnius, gebeurd.
Ironisch genoeg volgde na deze passage vrijwel meteen de opmerking dat hij "niet aanvallend" communiceert. Ik vraag me ook af waar hij dit in hemelsnaam vandaan haalt. Ik heb het handelen van Niek en Chris in de zaak Vlinder godverdomme nog staan verdedigen in de Haarlemse stadsraad. Mocht Chris graaf worden dan gaat dit een erg gezellige termijn worden, want bij mij hoeft hij voor niks meer aan te kloppen.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Alyssa Connor on Wed Sep 17, 2014 2:55 pm

Chris is zelf goed in het verspreiden van leugens en roddels. Zulke roddels hebben immers geleid tot de problemen bij oa. Rolling Eyes
Alyssa Connor
Alyssa Connor

Posts : 155
Join date : 2014-07-08

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Wed Sep 17, 2014 2:58 pm

Dat is nu wel duidelijk ja, Alyssa. Als Chris niet onmiddellijk zijn verontschuldigingen aanbied en zijn woorden terugneemt dan gaat komende termijn ook zeker beginnen met een aanklacht wegens smaad. Ik laat dit soort vuile onzin niet zomaar over mij zeggen.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Elwinee on Wed Sep 17, 2014 4:40 pm

Update:

Chris heeft zijn veronschuldigen aangeboden.

De gesprekken gaan nu over de functies. De Gravenkwestie legt Chris even in het midden.

Elwinee

Posts : 71
Join date : 2014-07-08

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Wed Sep 17, 2014 7:40 pm

Chris heeft inderdaad zijn verontschuldigingen aangeboden en daar ben ik erg blij om.

Desondanks krijgt hij van mij zelfs geen steun meer voor de functie van regent. Mocht hij regent worden en het is nodig dat hij de gravin een keer vervangt dan zal hij met iedereen samen moeten kunnen werken. Voor goede samenwerking is echter vertrouwen nodig en het is duidelijk dat Chris mij niet vertrouwt. Hij heeft zijn woorden terug genomen en ik zal dus ook geen rechtszaak voor smaad starten of iets dergelijks, ik kan echter niet vergeten dat de woorden desondanks uitgesproken zijn.
Buiten dat toont dit hele gebeuren weer eens aan hoe geweldig goed Chris met mensen om kan gaan. Ik kan dan ook niet anders meer dan concluderen dat hij een uitermate ongeschikte regent zou zijn. Ik weet niet hoe mijn collega's er over denken, maar ik zal een voorstel om Chris regent te maken dit termijn hoe dan ook niet meer steunen.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Steenhart on Wed Sep 17, 2014 9:15 pm

Opzich zou ik er wel kunnen mee leven dat Chris regent wordt als wij dan bijgevolg de gravin mogen leveren. Ik denk dat we ons niet blind moeten staren op wat Chris gezegd heeft maar concessies moeten kunnen doen aangezien we na de onderhandelingen toch met hun zullen moeten gaan samenwerken. Daarnaast zou het een afgang voor Chris zijn die hij niet zou kunnen verkroppen als we als regent iemand anders van EEN vragen wat alles nog complexer zou maken. Smile

Verder zie ik dat ik nog steeds getipt wordt als schout, dit is een functie die ik echt niet zou willen vervullen in dat geval prefereer ik liever de functie van algemeen raadslid of een economische functie afhankelijk van wat er mogelijk is uiteraard.
Steenhart
Steenhart

Posts : 30
Join date : 2014-07-27

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Fye on Wed Sep 17, 2014 10:21 pm

Dat is dan ook niet de functie die ik voor u voorzien heb Steenhart, maar toch mag ik daar graag mee schermen. Ik ga niet zomaar toegeven dat ik je op een andere functie wil hebben zoalng daar nog mee gespeeld kan worden. Het zijn onderhandelingen, en we zijn nog lang niet klaar daarmee. In ieder geval zie ik je op een functie van MO, anders zal ik alsnog voor Algemeen Raadslid gaan, ook al zou ik dat erg jammer vinden.

Fye

Posts : 268
Join date : 2014-07-05

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Fye on Thu Sep 18, 2014 10:33 am

Vanavond moet er gestemd gaan worden op de Graaf, ik hoop dat ik er van uit mag gaan dat iedereen van onze partij op mij stemt? Ik ben er namelijk vrij zeker van dat iedereen van EEN op Chris zal gaan stemmen en het zou jammer zijn als de Graafspositie naar hem gaat doordat iemand van ons op Chris stemt of niet stemt. Graag wil ik van alle Raadsleden van onze partij hier bevestigd hebben dat ze op mij zullen stemmen.

Fye

Posts : 268
Join date : 2014-07-05

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Thu Sep 18, 2014 12:24 pm

Dat spreekt voor zich. Ik vraag me wel af wat er gebeurt bij een gelijke uitslag, zou interessant zijn om een keer te zien.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Steenhart on Thu Sep 18, 2014 1:44 pm

Zouden we niet meer tot een akkoord kunnen komen tegen vanavond? Want anders zijn we echt aan het gokken met de toekomst van ons graafschap. Als het uitdraait op een zes/zes stemming dan verliest iedereen zijn functie en kan iedereen twee dagen lang niet in de kantoren? Ik denk dat de gevolgen dan niet te overzien zouden zijn.
Steenhart
Steenhart

Posts : 30
Join date : 2014-07-27

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Thu Sep 18, 2014 1:53 pm

Waar haal je die informatie vandaan Steenhart? Voor zover ik weet komt er dan gewoon een nieuwe stemming en blijft alles verder zoals het is.

En daarnaast: chris weer voor 2 maanden tot graaf benoemen, dat is pas gokken met de toekomst van ons graafschap. Of eigenlijk kun je dat bijna geen gokken meer noemen, hij heeft in het verleden al bewezen dat hij ongeschikt is. Ik denk dat zijn uitspraken in het onderhandelingstopic ook weer eens duidelijk maken dat hij geen communicatievaardigheden heeft.
De enige manier waarop wij tot een akkoord kunnen komen is als chris zijn trots opzij zet en de gravenzetel opgeeft. Met zijn ongefundeerde beschuldigingen en uitspraken is hij zijn eigen positie steeds verder aan het verzwakken, laten we hopen dat hij dat ook in gaat zien.
Daarnaast is er nog het feit dat wij 6 actieve leden hebben en we dus op 6 stemmen mogen rekenen. EEN daarentegen heeft een aantal minder actieve leden en de vorige verkiezingen van de Raad had een van hun leden ook al niet gestemd. Als dat nu weer gebeurt is het probleem ook opgelost. Een akkoord zou natuurlijk mooier zijn, maar niet als dat betekent dat chris of niek graaf moet worden.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Alyssa Connor on Thu Sep 18, 2014 1:58 pm

Wat er gebeurd weet niemand exact maar we mogen ons niet laten bang maken voor functieverlies.
Mij lijkt niet dat de admins het zover zouden laten komen en dat men waarschijnlijk gewoon aanblijft en er terug 2 dagen bijkomen om te stemmen. Ander scenario is dat bij gelijke stemming degene met het meeste charisma wint, bij gelijk charisma zal vermoedelijk naar de leeftijd gekeken worden. Dit is wat gebeurd bij gelijke stemming bij bm's tenminste.

De actieve bevolking wil niet Chris of Niekhzm als graaf, dat is denk onderhand wel duidelijk gezien de aanhoudende kritiek en wantrouwen jegens beide personen. EEN heeft al meermaals graaf gehad door smerige spelletjes te spelen, gaat hun dit weer lukken?
Alyssa Connor
Alyssa Connor

Posts : 155
Join date : 2014-07-08

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Carnius on Thu Sep 18, 2014 2:02 pm

Ik hoop het niet, Alyssa, maar ik denk dat we er wel rekening mee moeten houden. Volgens mij heeft Fye geen maximaal charisma en ik verwacht dat Chris dat wel heeft. Als dit dus bepalend is, dan hebben we dus een probleem. En in alle eerlijkheid, het klinkt best logisch wat je zegt.
Carnius
Carnius

Posts : 242
Join date : 2014-07-07
Location : Haarlem

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Isebella on Thu Sep 18, 2014 2:12 pm

Ik vind wel dat Steenhart een goed punt maakt. Laten we in ieder geval hopen dat de lijsttrekkers er vanavond nog uitkomen want we willen het Graafschap niet op het spel zetten, want daar doen we het toch voor.
Isebella
Isebella

Posts : 27
Join date : 2014-07-08

Back to top Go down

Onderhandelingen Empty Re: Onderhandelingen

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum